"Харківобленерго" пропонує укладати договори з клієнтами онлайн

Скористатися послугою можна в особистому кабінеті на сайті підприємства.

Клієнти "Харківобленерго" можуть не виходячи з дому отримувати і підписувати документи, а також обмінюватися ними з підрозділами підприємства.

В особистому кабінеті на сайті акціонерного товариства "Харківобленерго" з'явилася нова опція — "Обмін документами". На підприємстві вважають, що з її допомогою клієнти послуг зможуть швидше, зручніше, комфортніше і безпечніше отримувати, підписувати документи, пов'язані з діяльністю "Харківобленерго".

"Наприклад, ця опція стане в нагоді клієнтам, які замовили послугу приєднання. В особистому кабінеті тепер можна підписати договір, отримати рахунок на оплату послуги або підписати акт виконаних робіт. Зробити це можна за допомогою електронного підпису", — розповіли в "Харківобленерго".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Харківської області продовжують накопичувати борги за комуналку

Щоб скористатися послугами, потрібно зайти в особистий кабінет на сайті підприємства і вибрати в головному меню розділ "Послуги". Серед інших з'явиться кнопка "Обмін документами". Натиснувши, потрібно вибрати контрагента із запропонованих або створити нового. Після того як з'являться потрібні дані, слід натиснути кнопку "Далі" в правому нижньому кутку сторінки. Потім буде або потрібний файл, який можна підписати, або повідомлення про те, що файлів немає.