Харків залишається в "червоній" зоні карантину

До "червоної" зони епідемічної небезпеки, крім Харкова, потрапили два райони області.

Нове епідемічне зонування почне діяти з 00:00 2 листопада (понеділок).

30 жовтня на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення про нове зонування. У "червоній" зоні залишили Харків, Богодухівський та Золочівський райони. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято скасовується. Як Харків живе в "червоній" зоні

До "помаранчевої" зони віднесли міста Ізюм, Куп'янськ, Лозова, Люботин, Первомайський і Чугуїв. Також —  Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Борівський, Валківський, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Дергачівський, Зачепилівський, Зміївський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Красноградський, Краснокутський, Куп'янський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Чугуївський і Шевченківський райони області.

Відзначимо, тижнем раніше в "червоній" зоні, крім Харкова, Богодухівського та Золочівського районів, були Люботин, Лозівський та Первомайський райони.

Нагадаємо, раніше виконуючий обов'язки міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив, що після закінчення осінніх канікул учні 1-4 класів сядуть на навчання за парти. Рішення по інших (5-11 класи) будуть приймати в залежності від зони епідемічної небезпеки в тому чи іншому населеному пункті.