Харків купує дитячий ігровий майданчик за півмільйона гривень

На дитячому ігровому майданчику встановлять ігровий комплекс, гойдалки і лавки з урнами.

Дитячий ігровий майданчик фірма-підрядник повинна поставити до 1 вересня. Де саме його встановлять, в документації не сказано.

Департамент освіти Харківської міської ради планував купити дитячий ігровий майданчик за 500 000 гривень. Фірма підприємця Ірини Малюгової запропонувала товар за 479 000 гривень, тепер залишилося укласти договір. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, замовник купує один комплект дитячого ігрового майданчика, куди входить один дитячий ігровий комплекс, дві гойдалки "Гніздо лелеки", по дві каруселі та гойдалки-балансир, чотири лавочки і дві урни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парк Горького купує човен для дискотек за 158 000 гривень

Дитячий ігровий комплекс буде призначений для дітей від 4 до 12 років. У ньому встановлять платформи на 1,5-метрових стійках, сходи з перилами і гірку. На кожній вежі буде дах з вологостійкої фанери, пофарбований екологічно чистою фарбою. Горки виготовлять з нержавіючої сталі.

Гойдалки "Гніздо лелеки" будуть представляти собою трикутні металеві каркаси і поперечину, куди буде кріпитися канат у вигляді павутини круглої форми.

Карусель замовляють для дітей від 6 до 13 років. У ній буде три крісла, розділені поперечиною (подвійні сидіння). До кожного встановлять захисний поручень. На гойдалках-балансир зможуть катати дітей від трьох років. Ці гойдалки виготовлять з деревини хвойних порід, вологостійкої фанери і металевих елементів.

Судячи з фото в документації, на ігровому майданчику встановлять лавочки зеленого кольору, дерев'яні урни — в коричневому кольорі.