Харків купить лазерних проекторів на 1,7 мільйона гривень

Два лазерних проектори поставлять до кінця року.

Вартість одного лазерного проектора складе 839 475 гривень.

Комунальний заклад культури "Муніципальний центр культурних ініціатив" хотіло купити два лазерних проектори за 1 722 000 гривень. Після аукціону ціна знизилася на 43 050 гривень і склала 1 678 950 гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, це буде професійний інсталяційний мультимедіа-проектор з DLP матрицею. До нього є вимоги по світловому потоку, контрастності, рівномірності потоку, фокусуванні, що підтримує сигнали і частоти.

У проекторі має бути передбачено не менше десяти мов екранного меню, дистанційне керування, а також прямий, зворотний, настільний і стельовий методи установки. Радіус пульта складе не менше 30 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові куплять металеву конструкцію для сцени за 800 тисяч гривень.

Також замовник вимагає, щоб в обладнанні можна було застосовувати спеціальне програмне забезпечення для управління геометрією екрану і яскравістю, були доступними функції підлаштування кольору в залежності від рівня зовнішнього освітлення, засуву і повернення до заводських налаштувань. Оптичний блок і корпус повинні бути захищені від пилу. У проекторі встановлять роз'єми для різних підключень.

Розмір проектора складе не більше 498 x 200 x 581 міліметрів, вага — не більше 22,8 кілограма. Він буде пристосований до температури повітря від 0 до плюс 45 градусів. Граничний термін поставки товару — до 24 грудня 2020 року. Гарантія — не менше року.

Аукціон з цього тендеру пройшов 30 листопада. Переможцем стала фірма "Панасистем", яка запропонувала товар за 1 678 950 гривень. Інша — фірма підприємця Олександра Коломійця готова була продати два проектори за 1 713 390 гривень. Тепер "Панасистем" очікує рішення від замовника про укладення договору.