Харків купить контейнерів для небезпечних відходів на 250 тисяч гривень

Контейнери поставлять до кінця року.

Один комплект контейнерів обійдеться в 25 тисяч гривень.

Комунальне підприємство "Муніципальна компанія поводження з відходами" Харківської міської ради купить контейнерів для збору небезпечних відходів на 250 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, всього придбають десять комплектів контейнерів (в одному комплекті — три контейнери двох видів). Отже, вартість одного комплекту складе 25 тисяч гривень.

"Кожен комплект повинен складатися з одного контейнера для збору небезпечних відходів та двох контейнерів спеціального призначення для транспортування люмінесцентних ламп", — зазначив замовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків купив 50 контейнерів для збору скла у дворах за півмільйона гривень

Контейнери для збору небезпечних відходів призначені для батарейок, що містять ртуть ламп і ртутних термометрів. Каркас таких контейнерів виготовлять з профільної труби, корпус — зі сталі.

У них буде чотири відділи — для батарейок, ламп, що містять ртуть, розміром 1280x60 міліметрів,  ламп розміром 70x120 міліметрів і ртутних термометрів. Висота і довжина ємності складе 1350-1450 міліметрів, ширина — від 400 до 450.

Замовник вимагає, щоб контейнер для збору люмінесцентних ламп забезпечував екологічну безпеку. Він буде складатися з металу і поролону, пофарбований в сірий колір. На дверцятах встановлять замок. Ємність вміщуватиме 135 елементів розміром до 1620 міліметрів, при діаметрі 30 міліметрів.

Аукціон запланований на 30 листопада. Фірма, яка виграє тендер, поставить товар до 31 грудня 2020 року.

Відзначимо, контейнер для зберігання люмінесцентних ламп в українських інтернет-магазинах сьогодні можна купити від 1674 гривень.