Кернеса просять продовжити тролейбусний маршрут

Мешканці найбільш віддаленої від центру міста частини селища Жуковського скаржаться, що йти до зупинки тролейбуса №2 занадто далеко.

Жителі селища Жуковського просять розширити проспект Жуковського і продовжити тролейбусний маршрут №2.

Харків'яни просять міську владу продовжити маршрут тролейбуса №2 до кінця проспекту Жуковського. Відповідна петиція у четвер, 10 грудня, з'явилася на сайті міськради.

"Від імені всіх жителів сел. Жуковського, прошу міську владу розширити пр. Жуковського і продовжити тролейбусний маршрут до кінця пр. Жуковського, як це планувалося зробити ще в 1980-х роках. На проспекті Жуковського, на сьогоднішній день, проживає велика кількість  громадян м.Харкова як у висотних будинках, так і в приватному секторі", — пише автор петиції Сергій Алексєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'яни просять міськраду впровадити E-ticket у маршрутках

За словами автора петиції, з далекої частини селища Жуковського йти пішки до кінцевої зупинки тролейбуса №2 досить далеко. Через це багато жителів цієї частини району змушені користуватися послугами приватних перевізників, але у них багато нарікань на наданий приватниками сервіс.

"Продовження тролейбусного маршруту №2 дозволить поліпшити транспортне сполучення мешканців сел. Жуковського з центральною частиною міста і швидше добиратися до метро, ​​а найголовніше, що це дозволить наповнювати міський бюджет, а не поповнювати кишені приватних перевізників, які навіть квитків ніколи не видають", — каже Алексєєв.

Щоб петицію розглянули, за три місяці вона повинна набрати не менше п'яти тисяч підписів.

KHARKIV Today раніше писав про те, що Кернеса просять заборонити вивезення сміття вночі.