Кернес зізнався в любові до Італії і Михайла Круга

Мер Харкова Геннадій Кернес розповів про музичні уподобання і про те, за ким стежить в соціальних мережах.

Геннадій Кернес дав інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять Чутки".

У розмові мер розповів про свої музичні і кінематографічні уподобання. Так, Кернес зізнався, що любить шансон.

"У мене є одна  з улюблених груп — Bee Gees (британська рок-група. — Авт.). Є улюблені пісні, які підіймають настрій і в репі, і в  шансоні. Мені подобається шансон. Любов Успенська зовсім не подобається, іноді Михайло Шуфутинський, а взагалі — Михайло Круг ", — розповів Кернес.

Також мер розповів, що самостійно веде сторінку в інстаграмі, але у віртуальний діалог вступає не завжди: "Я переглядаю повністю стрічку і вирішую, що мені робити. У якихось випадках відповідаю, в якихось — ні. Інформація в соціальних мережах для мене дуже важлива. Я працюю з нею, як мер і як харків'янин ".
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес розповів про зв'язок кілера з Клочківської із вбивством його товариша Димента

У YouTube Кернес стежить за інтерв'ю, які беруть у топ-політиків і зірок російські блогери Юрій Дудь і Ксенія Собчак, а також Ірина Шихман для каналу "А поговорити".

Улюбленим фільмом Кернес назвав стрічку "Біжи, хлопчик, біжи" про восьмирічного єврейського хлопчика, який в 1942 році втратив сім'ю, втік з варшавського гетто і переховувався в лісі, а потім відправився в небезпечну подорож по охопленій війною країні.

Улюблений серіал — "Сини анархії" — кримінальна драма про байкерів, наркотики і торгівлю зброєю.

Кернес традиційно назвав найкращим містом Харків, однак зізнався, що любить Італію, зокрема, Рим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Итальянские каникулы Кернеса: охрана, SPA и грязи

Нагадаємо, 2020 рік Кернес розпочав саме  канікулами в Італії, куди відправився з друзями чартерним рейсом. Як писав KHARKIV Today з 2 по 10 січня мер Харкова Геннадій Кернес провів на італійському курорті. Разом з ним в п'ятизірковому готелі Palace Merano відпочивали цивільна дружина Оксана Гайсинська і двоє охоронців. Також на злітно-посадковій смузі помітили Олега Гончара — співзасновника ТОВ "Паркінг +", яке регулярно виграє тендери на ремонт доріг в Харкові, і Роберта Тедеєва — брата спортсмена і екс-нардепа від "Партії регіонів" Ельбруса Тедеєва. Раніше Роберта затримували за підозрою в причетності до перестрілки в Голосіївському парку Києва.