Кернес йде. Партія мера висунула свого кандидата в мери Харкова

Список кандидатів у депутати обіцяють озвучити після реєстрації.

Кандидатуру Кернеса підтримали одноголосно.

Партійна конференція ПП "Блок Кернеса — Успішний Харків" пройшла в передостанній день подачі заяв кандидатів на місцеві вибори, які пройдуть 25 жовтня, і через тиждень після транспортування лідера в берлінську лікарню "Шаріте". Тут, в офісі на Скрипника, 4, члени однойменного блоку чинного мера повинні прийняти рішення, хто буде їхнім кандидатом. До минулого тижня єдино можливим варіантом залишався Геннадій Кернес.

Конференцію відкрили виконанням Гімну України. Головує перший заступник Кернеса Ігор Терехов. У залі присутній секретар Харківської міськради Олександр Новак і ще близько 20 осіб, всього 21 делегат.

Ігор Терехов озвучив ім'я єдиного кандидата.

"Шановні колеги, друзі. Блок Кернеса об'єднав небайдужих, відповідальних людей. Чи є мер, подібний Кернесу, в інших містах? Сильний, розумний, харизматичний? Відповім відразу — немає такого мера. Для Харкова Кернес — це стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Геннадій Адольфович Кернес вже сам — бренд міста", — представив Терехов.

Інших кандидатів не було. Конференція підтримала Кернеса одноголосно.

Терехов сказав, що у партії є план дій на наступні п'ять років і пообіцяв в команді Кернеса багато нових молодих людей.

"2020 став роком викликів та випробувань. Як вижити в епоху кризи, коли політики виграють у економістів? Нам, харків'янам, допоможе вижити в цих складних умовах регіональний патріотизм. Ми зобов'язані продовжити всі розпочаті нами проєкти, ми не кидаємо своїх виборців після виборів, а пропонуємо план дій. Багато молодих людей йдуть до нас, в Блок Успішний Харків. Геннадій Кернес — міський голова, який звик ставити самі амбітні цілі. Наш лозунг: любити Харків — працювати для людей", — сказав Терехов.

Список кандидатів у депутати Харківської міської ради та Харківської обласної ради обіцяють показати тільки після реєстрації в тервиборчкомах.