Кернес не знає, хто надіслав "тітушок" у балаклавах і камуфляжі на "Барабашово"

Міський голова заявив, що не знає "тітушок" у балаклавах і камуфляжі і розповів, як далі будуть будувати дорогу через "Барабашово".

Міський голова заявив, що не знає "тітушок" у балаклавах і камуфляжі і розповів, як далі будуть будувати дорогу через "Барабашово".

У конфлікт міста і підприємців втрутиться голова Національної поліції України Ігор Клименко. Про це розповів міський голова Геннадій Кернес.

За його словами, він говорив з Клименком по телефону, і той обіцяв направити до Харкова фахівців, які розберуться у ситуації на ринку. Сьогодні спроба співробітників комунального підприємства "Міськелектротранссервіс" демонтувати арку на ринку закінчилася зіткненням. Кернес приїжджав на ринок, але його зустріли криками "Ганьба!".

"Я бачив, що все виходить за рамки дозволеного, тому і приїхав. Це вже не був демонтаж, а щось інше. Я не міг собі уявити, що ці "шизики" будуть кидати гранати", — заявив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер потребовал от Кернеса и Фельдмана прекратить разборки

Мер не зміг відповісти на питання, ким були чоловіки в камуфляжі, які захищали комунальників і нападали на підприємців. За словами Кернеса, він приїхав пізніше і нікого в камуфляжі там не бачив. Поки невідомо, чи продовжаться найближчим часом демонтажні роботи.

"Ми подумаємо. Ми почнемо все робити з боку вулиці Шевченка, а коли підійдемо до "Барабашово", там все розчистять", — сказав мер.

Проектної документації на будівництво дороги ще немає, тендер не був проведений. За словами Кернеса, якщо будівництву не будуть перешкоджати захисники АВЕКу, дорога буде побудована за 10 місяців з моменту початку будівельних робіт.

Як писав KHARKIV Today, на  "Барабашово" произошли столкновения

Опівдні в четвер, 27 лютого, хлопці в камуфляжі без розпізнавальних знаків приїхали до ринку і намагалися демонтувати металеву арку, яка стоїть біля в'їзду в торговий комплекс. Їм намагалися завадити підприємці і зав'язалася бійка.

Як писав KHARKIV Today, у въезда на рынок подожгли арку с рекламным баннером, на котором было написано "Стоп дорога".У сутичках постраждали п'ятеро людей. Після зіткнень з ринку "Барабашово" в поліцію доставили 20 чоловік.