Кернес і Кучер можуть зустрітися на дебатах

Кернес не з'являвся на публіці два місяці.

Найбільш рейтингові кандидати в мери Харкова заявлені в якості гостей ток-шоу "Право на владу".

Сьогодні в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" можуть відбутися перші дебати між кандидатами в мери Харкова Геннадієм Кернесом і Олексієм Кучером.

Олексій Кучер, який балотується в мери Харкова від партії "Слуга народу", заявлений як учасник програми. Також очікується включення Кернеса по відеозв'язку з клініки "Шаріте", де харківський міський голова лікується вже більше місяця.

Кандидати зможуть вперше зустрітися в прямому ефірі і подебатувати напередодні виборів, які відбудуться 25 жовтня. Про те, що Кернеса збираються вивести в ефір "1 + 1", повідомив кандидат в депутати Харківської міськради Анатолій Родзинський (партія "ОПЗЖ").

Геннадій Кернес і Олексій Кучер, згідно з результатами соцопитування компанії Content Dynamics, виходять до другого туру виборів мера Харкова. За Кернеса збираються проголосувати 46,7%, а за Кучера — 20,3% харків'ян.

Геннадій Кернес вже два місяці не з'являвся на публіці (з Дня міста 23 серпня), не брав участі в телеефірах, не записував відеозвернень.

16 вересня мер Харкова у тяжкому стані був доставлений до Берліна, де його госпіталізували в елітну клініку "Шаріте". У Харківській міськраді підтвердили, що Кернес заразився коронавірусом, на тлі якого у нього почалося двостороннє запалення легенів і загострилися хронічні хвороби. 2 жовтня друг мера Павло Фукс повідомив, що чинний мер отримав негативний тест на COVID-19. За цей період не було жодного фото або відео з харківським міським головою, тільки повідомлення від родичів і друзів, також вони передавали послання з "Шаріте", де нібито не можна фотографувати.