"Кернес готує провокації на "Барабашово", — Асоціація підприємців ринку

Підприємці помітили вночі на ринку перших найнятих "геодезистів".

Підприємці помітили вночі на ринку перших найнятих "геодезистів".

«Сьогодні вночі на території ринку були помічені спроби проведення підготовчих робіт для будівництва дороги — з'явилися "геодезисти", але у них не було дозвільної документації. Те, що горе-підрядника випровадили з ринку, за нашою інформацією, не входило в плани мера і дуже йому не сподобалося. Для "полегшення" доступу до будівництва дороги було прийнято рішення про створення чергових провокацій, в тому числі, за нашою інформацією, і силами проплачених "тітушок", завдання яких — "підтримати" підрядні організації. Влаштувати хаос і завдяки цьому побудувати дорогу,нехтуючи  долями підприємців, зруйнувавши "Барабашово" — ось топ-завдання Кернеса", — розповіли представники Асоціації підприємців ТЦ "Барабашово".

Нагадаємо, минулого тижня після того, як стало відомо про команду, що надійшла з мерії, про початок знесення торгового центру, зневірені підприємці звели на "Барабашово" барикади, встановили протитанкові їжаки, натягнули між ними ланцюги і почали палити шини.

Також представники групи підприємців "STOP— дорога!" звинуватили мера Харкова Геннадія Кернеса у брехні: міський голова публічно обіцяв до старту будівництва дороги виконати всі необхідні процедури, а також обладнати павільйони для підприємців, куди вони могли б переміститися на час будівництва, проте зроблено цього не було. Крім того, вони звинуватили Кернеса у використанні ситуації з дорогою в особистому конфлікті з народним депутатом Фельдманом, який не так давно повідомив про свій намір балотуватися в мери міста.