Кандидату в мери від "Слуги народу" спалили машину

Олексій Криворучко залишився без автомобіля.

Крім транспорту кандидата в мери Лозової, постраждали припарковані поруч авто.

О 02:30 у ніч з 8 на 9 жовтня на одній з автостоянок в Лозовій горів Lexus. Також постраждали декілька сусідніх авто. Згорілий транспорт належить кандидату на посаду Лозівського міського голови від "Слуги Народу" Олексію Криворучко, передає lozova.city

За словами очевидців, вогонь сягав висоти другого поверху будинку. Судячи з фото, позашляховик згорів дотла і відновленню не підлягає. Господар Lexus впевнений, що це був навмисний підпал. За його словами, машина стояла біля бізнес-центру, пожежа почалася з переднього колеса і капота.

"Це було близько третьої години ночі. Це підпал. Пов'язую з виборами. Мені сказали, що на камерах є цьому підтвердження", — повідомив KHARKIV Today Криворучко.

За словами кандидата в мери, раніше загрози ні йому, ні його родині не надходили. Олексій Криворучко написав заяву в райвідділ поліції і чекає, що винний буде знайдений і покараний.

За даними поліції, інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років за ґратами. Копи продовжують слідство, з'ясовують всі обставини події та причетних до неї.

На посаду Лозівського міського голови претендують п'ятеро кандидатів, серед них — Олексій Криворучко, йому 42 роки, він народився в селищі Близнюки, працює директором ПП "Лозівське вантажопасажирське автотранспортне підприємство".