Кандидат в мери Харкова знявся з виборів за станом здоров'я

Представник ВО "Свобода" Андрій Коломійцев зняв свою кандидатуру.

ВО "Свобода" представить іншого кандидата на пост Харківського міського голови.

Заступник голови Харківської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Коломійцев зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Обставини, які змусили мене це зробити, не залишили жодних шансів продовжити боротьбу. Сама причина криється в медичній площині. На жаль, не всі обставини можна припустити і виникають абсолютно несподівані події. Так сталося, що мої політичні амбіції і щире бажання втілити в життя вже готову програму увійшли в конфлікт з необхідністю щільно займатися власним організмом, що не дасть можливості займатися політичною діяльністю зі стовідсотковою віддачею", — написав він.

Замість Коломійцева партія висуне іншого кандидата. Заступник голови Харківської обласної організації ВО "Свобода" не виключив, що візьме участь в мерській кампанії через п'ять років.

Нагадаємо, про своє бажання поборотися за крісло мера Харкова раніше повідомили діючий мер Геннадій Кернес, нардеп Олександр Фельдман, представник партії "Демократична сокира" Микита Соловйов, позафракційний депутат міськради Ігор Черняк,  від партії "Слуга народу" балотуватися в мери Харкова буде голова Харківської ОДА Олексій Кучер і від партії "Європейська Солідарність" Олег Абрамичев