Інтим на карантині: в борделях Харкова клієнтам міряють температуру

KHARKIV Today з'ясував, що змінилося на ринку сексуальних послуг в Харкові після введення карантину.

До 24 квітня країна пішла на карантин. Закрилася мережа громадського харчування, а також речові магазини і розважальні центри. Однак заборона торкнулася не всіх. Як з'ясував KHARKIV Today, в сфері інтимних послуг — ніяких змін.

Щоб "відпочити з дівчинкою", досить просто не температурити. Надягати медичну маску або рукавички — зовсім необов'язково.

Незважаючи на карантинні заходи, введені у зв'язку з поширенням коронавірусу, деякі все ж нехтують правилами безпеки. Йдеться, зокрема, про повій — вони продовжують надавати послуги харків'янам і гостям міста.

Кореспондент KHARKIV Today зателефонував до публічного будинку, який знаходиться по вулиці Міськрадівській (район станції метро "Київська"). На дзвінок відповіла адміністратор під ніком Sweetie 800. Вона розповіла, що із введенням карантину вартість утіх не змінилася і як і раніше становить 500 гривень на годину.

"Старі ціни актуальні. Одна година — 500 гривень, дві години — 1000, шість годин — 3000 гривень. Ціни такі і були", — запевнила дівчина.

При цьому адміністратор запевнила, що всі дівчата здорові і навіть не чхають. "Дивіться, у нас дівчатка всі здорові, ми кожен раз перевіряємо. Якщо ви хочете до нас під'їхати, то перед тим, як відпочити з дівчинкою, ви повинні будете виміряти температурку. Якщо у вас 36,6, можете відпочивати спокійно. Якщо температура підвищена, тоді йдіть додому лікуватися", — сказала Sweetie 800.

Дівчина зазначила, що при бажанні можна замовити повію і додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харькове СБУ накрыла сеть борделей

Ми вирішили трохи утрирувати і сказали, що потенційний клієнт недавно повернувся із Польщі з нежиттю і невеликим кашлем, але це зовсім не налякало жриць кохання.

"Покашлювати можна. Повторюся, головне — щоб ваша температура була в нормі. В зв'язку з карантином і ситуацією в країні ... я думаю, ви мене зрозумієте. Тим більше це п'ять хвилин. Чекаємо вас у нас в гостях", — сказала дівчина, додавши, що ні маску, ні бахіли або рукавички брати не потрібно.

Цілодобово працює і публічний будинок в самому центрі міста — в Костюринському провулку (район станції метро "Площа Конституції"). Тут адміністратор з ніком Miss Infinity повідомила, що вартість години відпочинку з дівчиною обійдеться в 1200 гривень. Однак вимоги до стану здоров'я клієнта тут більш жорсткі — при згадці про покашлювання потенційного клієнта дівчина тут же відмовила.

"Вимірюємо температуру при вході. Як вилікуєтесь — приходьте до нас в гості", — повідомила Miss Infinity.