Експоліцейський, який підробляв закладником, проведе шість років за ґратами

Чоловік робив закладки в Немишлянському районі.

Чоловік робив закладки в Немишлянському районі.

Фрунзенський районний суд Харкова засудив 31-річного колишнього поліцейського до 6 років і 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна за реалізацію наркотиків за допомогою закладок. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Слідчі встановили, що на початку травня 2019 року колишній поліцейський організував заробіток, розкладаючи закладки з наркотиками в Немишлянському районі. Інформацію про закладки він відправляв покупцям через Інтернет.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або аналогів) та ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України.

 Як писав KHARKIV Today, у колишнього поліцейського з Харківської області знайшли наркотики більш ніж на мільйон гривень.

Поліцейські викрили жителя Барвінкового, який раніше працював міліціонером, в зберіганні наркотиків в особливо великих розмірах з метою їх подальшого збуту на території Харківської області та сусідніх регіонів.

У будинку чоловіка співробітники поліції виявили і вилучили понад 40 кілограмів конопель, а також зброю і боєприпаси без передбаченого законом дозволу. За оцінками фахівців "ринкова" вартість вилучених наркотиків становить понад один мільйон гривень.