Екс-патрульний капітан "Борода" сумує за службою

Із 19 лютого Антон Завада не працює в патрульній поліції. Він покинув службу через низьку зарплату.

Майже п'ять років Антон Завада, відомий як "капітан Борода" прослужив у патрульній поліції Харкова. Зараз він хоче кардинально змінити вектор діяльності.

Антон Завада не працює у патрульній поліції з 19 лютого. Він ще не вирішив, чим займатиметься. Хоча через два дні після звільнення розуміє, що сумує за службою. Про це Антон розповів KHARKIV Today.

"Поки треба перезавантажитися. Хочу щось нове для себе. У будь-якому випадку сумую: за хлопцями, за службою, але виходу іншого немає", — розповів екс-патрульний.

За словами "капітана Бороди", його товариші по службі розуміють, чому він прийняв таке рішення і підтримують його.

"Більшість хлопців, які з самого початку, з вересня-листопада 2015 року, дивляться в ту ж сторону. Ці люди зараз розуміють, що зі своїм багажем знань і досвіду вони можуть заробляти інші гроші. Більшості хлопців вже 30 з невеликим, тому люди набираються досвіду і збираються, можливо відкривати щось своє, комусь набридло. Водій тролейбуса отримує такі ж гроші, тому це просто смішно ", — пояснив Антон Завада.

Тим часом, в патрульній поліції в Харківській області триває набір співробітників.

Як писав KHARKIV Today, 5 лютого Антон Завада написав рапорт про звільнення з поліції за власним бажанням. Рішення він пояснив тим, що зарплата патрульного (12 тисяч гривень) здається йому маленькою. Антон Завада працював у патрульній поліції з часу її заснування в Харкові —вересня 2015 року. Він був одним із 800 патрульних, які склали присягу, і став найпопулярнішим із них. Харків'яни фотографувалися з "капітаном Бородою" і публікували знімки в соцмережах.