Два райони Харкова на півтора дня залишаться без води

Води не буде 7 і 8 жовтня.

Комунальники обіцяють проводити планово-попереджувальний ремонт водопровідних мереж, щоб підготувати їх до осінньо-зимового періоду.

З 8:00 7 жовтня до 12:00 8 жовтня в частині Шевченківського та Київського районів відключать воду. Всього під відключення потрапить 1521 будинок. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Харківводоканал".

Воду відключать у частині Шевченківського району, обмеженій провулком Класичним, вулицею Клочківською, територією зоопарку, спуском Клочківським, вулицями Клочківською, Новгородською, проспектом Науки, вулицями Мінською, Саржинською, Рязанською, Мінською, територією парку Горького, вулицею Сумською до провулка Класичного.

Відключення буде в частині Київського району, обмеженою провулком Театральним, вулицями Потебні, Маршала Бажанова, Куликовською, територією НТУ "ХПІ", вулицею Труфанова, спуском Весніна, вулицею Стельмаха, 2-м в'їздом Будівельним, 3-м в'їздом Челюскінців, 1-м провулком Омським, 2-м пров. Донецьким, вулицями Вологодською, Тахіаташською, в'їздом Вологодським, вулицями Вологодською, Омською, Пушкінською, територією заводу "ФЕД", вулицею Сумською до провулка Театрального.

Як писав KHARKIV Today, "Харківводоканал "погрожував мешканцям міста судом за несвоєчасну оплату. Станом на 1 серпня 2020 року заборгованість харків'ян за централізоване водопостачання і водовідведення становила 613,56 мільйона гривень.