Домашнього тирана з Харківської області заарештували за знущання над бабусею

Домашній тиран жив в будинку бабусі.

Онук пояснив, що випивав і тому кидав меблі, ображав і обливав бабусю холодною водою.

34-річного жителя Лозівського району визнали винним в домашньому насильстві над 75-річною бабусею. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, з грудня 2019 року по травень 2020 року  непрацюючий чоловік притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Він жив в будинку бабусі і постійно знущався над нею. З вересня 2019 року домашній тиран перебував на обліку в Лозівському відділі поліції, але висновків не зробив.

"Відчуваючи свою безкарність, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, систематично здійснював психологічне насильство по відношенню до своєї 75-річної бабусі. Онук жбурляв в родичку меблі і кухонний посуд, нецензурно лаявся і обливав її холодною водою. Літня жінка змушена була рятуватися втечею з власного будинки і неодноразово ночувати у дворі", — пояснили в прокуратурі.

Під час судового слідства домашній тиран визнав провину частково і пояснював, що в такій поведінці винен алкоголь. Лозовський міськрайонний суд визнав чоловіка винним за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство) і призначив покарання — чотири місяці арешту. Вирок суду вступив в силу.

Нагадаємо, на початку грудня суд відправив за ґрати на два роки домашнього тирана, який вимагав у дружини гроші на каву і сигарети.