Дочка директора КП "Харківводоканал" носить норкові шуби, діаманти і зберігає мільйони

У Аліси Панової є аксесуари від Cartier і Tiffany & Co.

Дочка директора КП "Харківводоканал" Віталія Панова —  Аліса Панова стала депутатом Харківської міськради.

29-річна Аліса Панова працює асистентом кафедри в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. 25 жовтня її було обрано депутатом Харківської міськради ("Блок Кернеса"). Аліса Панова подала декларацію за минулий рік як кандидат на цю посаду. Документ опублікований на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Дочка директора КП "Харківводоканал" вказала членами сім'ї чоловіка і дочку, але їх майно і доходи в декларації не згадані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий депутат Харківської міськради задекларував 12 земельних ділянок

Згідно з документом, Аліса Панова має право користуватися квартирою (67 кв.м.) та житловим будинком (168 кв.м.) в Харкові, нерухомість належить Тамарі Коростильовій. Автомобілів новообрана депутат не задекларувала.

У неї є прикраси від Cartier: браслет з діамантами, каблучка з білого золота з діамантами в 0,9 карат, комплект з сережок і кольє з діамантами і перлами. У колекції Аліси Панової аксесуари від Tiffany & Co —  сережки з діамантами і браслет з моделі "Schlumberger" з діамантами. Також вона носить комплект з каблучки, сережок і підвіски з рожевого золота з діамантами і платинову каблучку з сапфірами в 4,5 карат і двома діамантами по 0,6 карат.

Дочка директора КП "Харківводоканал" носить три норкових шуби — середньої довжини з чорного хутра з укороченим рукавом типу 3/4, середньої довжини з бежевого хутра і з коричневого хутра середньої довжини з поясом і соболиним коміром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартири, земля і авто — онучки ексректора Юридичного університету задекларували доходи

У 2019 році в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого Аліса Панова заробила понад 60 тисяч гривень, ще понад 20 тисяч гривень склали соціальні виплати і понад 10 тисяч гривень — гонорар від видавництва "Право". Готівкою вона зберігає 150 тисяч доларів (понад 4 мільйони 250 тисяч гривень), 30 тисяч євро (понад 1 мільйон гривень) і 312 тисяч гривень.