До Харкова повернеться зима

У вихідні погода суттєво погіршиться.

У вихідні погода почне погіршуватися, очікуються невеликі опади і ожеледиця. Із понеділка синоптики прогнозують мокрий сніг і дощ.

Погода почне змінюватися із 24 лютого, оскільки на територію України прийде активний циклон із центру Європи. За даними Харківського гідрометцентру, мінімальна температура в області не буде перевищувати 0 градусів.

Вночі  22 лютого температура буде коливатися від 0 до 5 градусів морозу, місцями можливі невеликі опади і туман. Вдень повітря прогріється до 0-5 градусів тепла, опадів не передбачається. На дорогах місцями ожеледиця.

Вночі 23 лютого очікується 0-5 градусів морозу, місцями можливі невеликі опади. У світлий час доби стовпчик термометра покаже температуру від 0 до 5 градусів тепла, синоптики прогнозують мокрий сніг і дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер 7-12 м / с, вдень місцями можливі пориви до 15-20 м / с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В феврале погода в Харькове побила уже два температурных рекорда

Вночі 24 лютого температура буде коливатися в межах 0-5 градусів морозу. Вдень повітря прогріється до 0-5 градусів тепла. Синоптики передбачають хмарність, сніг і мокрий сніг, а також попереджають про ожеледицю на дорогах. Вітер 7-12 м / с.

Вночі 25 лютого очікується температура від 0 до 5 градусів морозу. Температура в світлий час доби— 0-5 градусів тепла. Місцями можливі невеликі опади і ожеледиця на дорогах.