Діти втекли від батька-наркомана і потрапили в харківську лікарню

Двоє братів опинилися за сотні кілометрів від дому.

Діти з Луганської області добиралися до Києва на попутках, поки машин не було, йшли пішки. Їх знайшли недалеко від Харкова і з підозрою на бронхіт госпіталізували.

1 жовтня на трасі Київ-Харків-Довжанський в районі селища Рай-Оленівка знайшли двох братів віком 13 та 11 років. Підлітки живуть з батьком, який страждає від наркозалежності, вони хотіли дістатися до Києва, де працює їхня мама. Діти були застуджені і в брудному одязі. Про це KHARKIV Today розповіла старша інспектор відділу комунікацій Нацполіціі в Харківській області Олена Соболевська.

"Їх відправили в дитячу обласну інфекційну лікарню, у одного з них температура, діти кашляють, підозрюють бронхіт", — повідомила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області у матері забрали трьох дітей

Батькам підлітків повідомили про те, де знаходяться їхні діти, поки втікачі будуть в лікарні.

Нагадаємо, з 17 вересня шукають 81-річну харків'янку Євгенію Кітоян. Вона поїхала на дачу в село Тернова (Харківський район) та заблукала, жінка була одягнена в зелену кофту, сірі штани і червону хустку. Добу вона ночувала в лісі, намагалася звідти вийти, але зв'язок з нею обірвався. Увесь цей час пенсіонерку шукають, але знаходили тільки її слід.