Директором департаменту міськради Харкова став суддя

Нового керівника представили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Раніше Ігор Бровченко хотів очолити Харківський апеляційний суд.

Сьогодні, 11 листопада, в мерії представили нового керівника юридичного департаменту. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Директором юридичного департаменту Харківської міської ради став колишній працівник прокуратури і суддя Ігор Бровченко. Нового керівника представив секретар міськради Олександр Новак під час засідання виконавчого комітету.

"Майже 30 років працював на посадах судді, зокремаі — на керівних. Має звання кандидата юридичних наук, заслужений юрист України, тому я впевнений, що ваша діяльність, Ігоре Олександровичу, буде надійним захистом в правових питаннях. Бажаємо успіхів!" — сказав Олександр Новак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янам показали Кернеса. З'явилася перша фотографія з "Шаріте"

До цього Бровченко працював суддею судової палати у цивільних справах Харківського апеляційного суду, а навесні цього року боровся за посаду голови цього суду. Через місяць після цього написав заяву про відставку

Про те, що Ігор Бровченко хоче стати директором юрдепартаменту мерії стало відомо у вересні. Тоді екссуддя подав до Національного агентства щодо запобігання корупції відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду.

Нагадаємо, раніше директором юридичного департаменту був В'ячеслав Басараб.