Депутат облради з 1,5 мільйонами гривень заощаджень хоче стати головним по лісах в Харківській області

Директор Вовчанського лісгоспу Сергій Пієв планує очолити Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Директор Вовчанського лісгоспу Сергій Пієв планує очолити Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Посада начальника і першого заступника управління вакантні. 67-річний Сергій Пієв подав декларацію в якості кандидата в начальники Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства. Документ опублікований на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Згідно з документом, у депутата Харківської облради є житловий будинок площею понад 100 квадратних метрів в селі Ізбицьке (Вовчанський район), квартира і ще третина квартири (володіє майном разом з двома дітьми) в Харкові. Сергій Пієв їздить на "Ниві" 2010 року випуску і носить годинник Rolex, куплений за 243 тисячі гривень в 2010 році.

За минулий рік директор Вовчанського лісгоспу заробив більше 334 тисяч гривень, це на 52 тисячі гривень більше, ніж в 2018 році.

Готівкою Сергій Пієв зберігає 30 тисяч доларів і 770 тисяч гривень.

У жовтні 2019 року він планував  звільнитися з посади директора Вовчанського лісгоспу, проте очолює його до цього часу. У листопаді минулого року син Сергія Пієва — Станіслав Пієв — очолив  Дергачівську місцеву прокуратуру.