Через п'ять місяців після заборони в Харкові закрили мережу "ігровух"

У гральному закладі і на складі поліцейські вилучили 22 гральних автомати, електронну рулетку на 6 посадочних місць і 8 комп'ютерів.

У гральному закладі і на складі поліцейські вилучили 22 гральних автомати, електронну рулетку на 6 посадочних місць і 8 комп'ютерів.

Гральний заклад, доступ до якого обмежував охоронець, працювало на ринку біля станції метро "Студентська". Грали на рулетці і ігрових автоматах іноземці та місцеві. Про це повідомили в прокуратурі в Харківській області.

За даними прокуратури, гральний зал з комп'ютерами, ігровими автоматами і рулеткою, а також термінали для перерахунку грошей перебували в нежитловому приміщенні. Також виявили склад ігрових автоматів, який, ймовірно, планувалося відкрити як гральний зал.

"В результаті проведених обшуків вилучено 22 гральних автомати та ключі до них; 1 рулетку на 6 посадочних місць, автомобіль Range Rover, комп'ютерну техніку, пристрій для перевірки грошей, більше 30 тисяч гривень, понад 300 доларів США, банківські картки, мобільні телефони та чорнові записи", — розповіли в прокуратурі.

Жінці-адміністратору закладу і одному з його керівників правоохоронці повідомили про підозру в кримінальному злочиніза ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 203-2 КК України (злочин, скоєний за попередньою змовою, зайняття гральним бізнесом). Їм загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень. Питання про обрання запобіжного заходу вирішується.

Нагадаємо, вранці 4 травня Нацполіція припинила діяльність ігрового клубу, розташованого на ринку "Рівлад" (вихід зі станції метро "Студентська"). Кореспондент KHARKIV Today  спостерігав за роботою правоохоронців. Для працівників ринку інцидент став повною несподіванкою.