Через коронавірус харків'яни не зможуть поїхати до Карпат

З півночі 26 лютого закривається залізничне сполучення з Івано-Франківською областю.

Обмеження діятимуть мінімум до 12 березня.

"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків на потяги до Івано-Франківської області і назад. Причина — регіон потрапив до "червоної" зони епідеміологічної ситуації.

"У зв'язку з карантинними обмеженнями "Укрзалізниця" з 26 лютого призупиняє продаж квитків на потяги до Івано-Франківської області. Продажі поновляться відразу після поліпшення епідситуації в регіоні", — повідомили в "Укрзалізниці".

Пасажири, які купили квитки раніше, можуть їх повернути до будь-якої залізничної каси. Їм обіцяють відшкодувати повну вартість квитка. Зробити це можна протягом 30 днів, починаючи з 26 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область повертається до "жовтої" зони карантину. Що це означає

При цьому на залізниці наголосили, що ті мандрівники, яких не злякав коронавірус, зможуть дістатися в гори альтернативними маршрутами — до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славське.

Раніше KHARKIV Today писав, що з введенням адаптивного карантину області України знову поділили на зони. До "жовтої" зони потрапили 15 областей України та місто Київ, у "червоній" опинилися дві області, в "помаранчевій" — сім.