Через 773 дні біглий депутат міськради повернувся до Харкова

Депутата Харківської міськради Максима Мусєєва не було в рідному місті 773 дні.

В кінці вересня з Максима Мусєєва зняли підозру в зраді, через дев'ять днів після цього він приїхав до Харкова.

7 жовтня депутат Харківської міськради, колишній голова адміністрації Холодногірського району Максим Мусєєв опублікував в своєму Instagram відео, де він їде по центру Харкова. Втікач проїхав повз Харківську міськраду під ліричну пісню. У Strories він поставив геомітками Харків, Україна і додав сердечко.

Нагадаємо, Максима Мусєєва підозрювали в зраді і він втік з країни, жив в Чехії, бував в Москві, недавно відпочивав в Туреччині. 28 вересня він повідомив, що з нього зняли підозру і анонсував швидке повернення до Харкова. Залишаючись депутатом Харківської міськради, він ще може встигнути на останню сесію в цій каденції (вона повинна була відбутися 30 вересня, але знову перенесена).

Як писав KHARKIV Today, в жовтні 2018 року Київська районний суд Харкова оголосив Максима Мусєєва в міжнародний розшук. У рішенні суду сказано, що він, перебуваючи за кордоном з 26 серпня по 12 вересня того ж року, завдав шкоди державній безпеці України. Тоді в СБУ повідомили, що Мусєєв використовував засоби зв'язку для передачі службової інформації Міністерства оборони України представникам Росії.