Чемпіонка світу з тайського боксу не може повернутися до Харкова через карантин

Завоювавши в Таїланді чемпіонський титул у ваговій категорії до 52 кілограмів, Оксана Пашкова застрягла в тропіках, а гроші закінчуються.

Завоювавши в Таїланді чемпіонський титул у ваговій категорії до 52 кілограмів, Оксана Пашкова застрягла в тропіках.

Багаторазова чемпіонка світу і Європи зі східних єдиноборств Оксана Пашкова і її тренер Олег Боровицький не можуть повернутися з Таїланду до України. Вони звертаються до всіх небайдужих за допомогою. Відповідний пост спортсменка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Оксана розповідає, що відправилася до Таїланду на ЧС з тайского боксу, що проходив в Бангкоку з 8 по 16 березня. Вона завоювала чемпіонський титул у ваговій категорії до 52 кілограмів.

Спочатку квитки додому були куплені на 20 березня. Цей рейс тричі переносили через карантин: спочатку на 3 квітня, потім на 17-е, а потім і зовсім на початок травня.

За словами Ольги, після звернення за допомогою до Міністерства закордонних справ України їй прийшла така відповідь: "Якщо у Вас були кошти купити одні квитки, то будуть і на інші".

Після цього спортсменка в своєму Instagram звернулася до всіх небайдужих з проханням про допомогу. Застряглим в Таїланді Оксані і її тренеру Олегу необхідні кошти для того, щоб протриматися в країні до повернення в Україну.