Борги із зарплати у "Харківводоканалі" обіцяють погасити до кінця лютого

До редакції KHARKIV Today надійшла скарга співробітника підприємства.

Директор підприємства запевняє, що перед працівниками робочих спеціальностей заборгованості немає.

Основні платіжки від споживачів комунальне підприємство "Харківводоканал" отримує в другій половині місяця. Гроші співробітникам обіцяють виплатити до кінця лютого. Про це повідомив директор "Харківводоканалу" Віталій Панов.

"Є невелика затримка з виплати заробітної плати, але що стосується робочих всіх спеціальностей — цієї заборгованості немає. Є невелика затримка з виплати авансу для управління. Принцип виплати заробітної плати такий, що ми в першу чергу платимо всім співробітникам робочих спеціальностей, після цього переходимо до інженерно-технічних працівників і управління. Квитанцію на воду і водовідведення приносять 8, 9, 10 числа, основні платежі у нас починаються 15 числа кожного місяця, а на початку місяця ми виплачуємо заробітну плату і після цього ми виплачуємо двічі на місяць. Існує затримка на сьогоднішній день, вона буде погашена до кінця місяця", — розповів KHARKIV Today Панов.

19 лютого до нашої редакції написала матір співробітника КП "Харківводоканал", оскільки її син не отримав зарплату за минулий місяць.

"За січень ще не віддали. Сказали, якісь проблеми і зарплату не знають, коли дадуть, але аванс дали — дві тисячі", — нарікала вона.