Більше двохсот будинків, дитячих садків і шкіл в Харкові залишаться без тепла і води

Відключення заплановані на завтра.

У двох районах Харкова будуть ремонтувати ділянки тепломагістралей.

З 10:00 до 22:00 2 лютого в частині Московського і Київського районів відключать опалення і гаряче водопостачання. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі".

У Московському районі заплановані ремонти ділянок тепломагістралей на вулиці Гвардійців Широнінців. Опалення та гарячу воду відключать у 168 житлових будинках, восьми дитячих садках, семи школах на вулицях Гвардійців-Широнінців, Василя Стуса, Писемського, Валентинівській, Зубенка, Академіка Павлова, Героїв Праці та проспекту Ювілейному.

У Київському районі без тепла і гарячої води залишаться 49 житлових будинків, чотири дитячих садки на вулицях Валентинівській, Академіка Барабашова, Зубенка, Академіка Павлова та Героїв Праці.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові замерзали центральні райони.

Сотні будинків на Павловому Полі і ближній Олексіївці в кінці січня залишилися майже без опалення. На котельні працював тільки один котел з п'яти, температура в квартирах опустилася до 10-13 градусів тепла.

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив, що в Харківських тепломережах мінятимуть котли, переговори вже ведуться. Вартість одного котла стартує від 57 мільйонів гривень, за рахунок сучасних котлів можна буде знизити витрату газу і отримати більше тепла.