Більше 100 будинків у Харкові залишаться без опалення і гарячої води

Відключення пов'язані з ремонтними роботами.

Опалення та гарячу воду завтра відключатимуть в Слобідському, Київському і Московському районах.

У середу, 11 листопада, в трьох районах Харкова з 08:00 до 20:00 буде відключено опалювання, а в деяких будинках — і гарячу воду. Як повідомляє КП "Харківські теплові мережі", відключення торкнуться 128 житлових будинків, трьох дитячих установ, двох шкіл, одного медичного закладу і 45 відомств.

У Слобідському районі опалення відключать у шести житлових будинках, гаряче водопостачання — в одному. Йдеться про проспекти Льва Ландау і Гагаріна. Незручності пов'язані з продовженням ремонту ділянки відгалуження від тепломагістралі ТМ-65.

У Київському районі опалення відключать в 89 житлових будинках, в одній дитячій установі, одній школі, одному медичному закладі і 38 відомствах. Без гарячого водопостачання будуть вісім будинків, один дитячий садок і шість відомств. Йдеться про вулиці Чернишевську, Мироносицьку, Сумську, Каразіна, Костомарова і Алчевських. "ХТМ" проводитиме ремонт по вулиці Ярослава Мудрого, 18.

У Московському районі опалення відключать в 18 житлових будинках, одному дитячому садку, одній школі. Без гарячої води будуть 14 житлових будинків на проспекті Московському, вулицях Малиновській і Металіста, провулку Іскринському, вулицях Сергіївській, Іскринській, Сомівській, Ладожській. Причина — ремонт в будинку за адресою: проспект Московський, 131А.

Якщо вірити опитуванням, розміщеним на Telegram-каналі "Новини служби 1562 м. Харків", опалення працює повноцінно тільки у 46% харків'ян, які взяли участь в опитуванні. При цьому 40% опитаних відповіли, що опалення у них немає. У 13% ​​воно працює частково — не всі батареї гарячі, і лише  1% використовують автономне опалення.

"1562" запропонувала городянам написати в коментарях адресу свого будинку в разі, якщо опалення досі немає. За добу харків'яни залишили близько трьох тисяч адрес. Це вже друге таке опитування з початку опалювального сезону. Перше проводили 28 жовтня.

Нагадаємо, 10 листопада, опалення і гарячу воду відключали в Немишлянському і Слобідському районах Харкова.

KHARKIV Today раніше писав про те, якою буде погода в Харкові і області наступного тижня.