Батьків з Харківської області викличуть до суду за сварку при дитині

Мати 6-річної дитини поскаржилася поліцейським, що її чоловік прийшов провідати чадо і влаштував конфлікт.

Адміністративний протокол склали на обох батьків.

12 серпня до поліцейських офіцерів Малоданилівської ОТГ (Дергачівський район) звернулася жінка і повідомила, що її чоловік, з яким вони розійшлися, прийшов в гості до їх загальної дитині і почав сварку. Поліцейські встановили, що батьки посварилися в присутності 6-річної дитини і таким чином зробили домашнє насильство психологічного характеру відносно дитини. Про це повідомили в Нацполіціі в Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не приймайте під час карантину "рішення про відносини"

Поліцейські офіцери громади склали на чоловіка і жінку протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративні матеріали розгляне місцевий суд і прийме рішення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 170 до 340 гривень або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до семи діб.

Нагадаємо, в лютому цього року суд визнав винною жительку Харківської області в домашньому насильстві над співмешканцем. Жінка посварилася з ним і нецензурно лаяла, чоловік звернувся до суду.