У Харківській області з'явилася квітка-логотип

Символ з графічними елементами і кольоровою гамою прапора розробили до річниці Незалежності.

Квітку-логотип передбачили для кожної області України.

Харківська область отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ї річниці Незалежності України. Такі символи з графічними елементами і кольоровою гамою прапорів передбачили для кожної області України. Про це повідомили у Харківській облдержадміністрації.

Інформаційні продукти до свята підготувало Міністерство культури. Вони містять описи, дизайн-макети, експозиційні макети, логотипи, графічно-шрифтові частини зображень, зображення візуальної системи, використання логотипів.

Під час святкування 30-ї річниці Незалежності України всі охочі можуть використовувати інформаційні продукти, їх можна знайти в електронному вигляді за посиланням. Їх використання — безкоштовне і не вимагає додаткових погоджень і дозволів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Держпромі через деякий час планують зробити круговий оглядовий майданчик

В основі концепції святкування 30-ї річниці Незалежності України — ідея бачення незалежності як мрії, до якої прагнули багато поколінь українців.

"Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка — образ, що розкриває ідею держави. "Ти у мене єдина" — основний лейтмотив усього проєкту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, незалежності, нації", — повідомили у міністерстві.