На кінофестивалі у Харкові покажуть документальний фільм про медиків

Після показу відбудеться зустріч з авторами.

Також глядачі фільму зможуть поспілкуватися з головною редакторкою "Української правди" Севгіль Мусаєвою.

Документальний фільм "Української правди" "Треба ще вижити" покажуть на міжнародному кінофестивалі у Харкові Kharkiv MeetDocs 2021. Стрічка режисера В'ячеслава Гармаша розповідає про молодого лікаря Івана, який працює у районній лікарні Одеської області. Після ДТП до Івана потрапляє пацієнт у дуже важкому стані. Чи виживе він, залежить не тільки від професіоналізму лікаря, але і від роботи медичної системи. Про це повідомила "Українська правда. Життя".

"Цей фільм про нашу систему і складності змін. І про підтримку, тому що будь-хто, навіть ідеаліст і сміливець, може зламатися, так і не побачивши втілення своєї мрії", — розповіла головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Харківської області встановили рекорд з пересвисту

Показ "Треба ще вижити" відбудеться о 14:45 30 вересня у Promodo Hub (вулиця Отакара Яроша, будинок 18/2, 3 поверх). Потім буде зустріч з авторами фільму: генеральною продюсерокою, головною редакторкою "Української правди" Севгіль Мусаєвою, продюсером Олегом Коханом, режисером В'ячеславом Гармашем і героєм фільму, анестезіологом Роздільнянської районної лікарні Іваном Черненком.

Нагадаємо, Kharkiv MeetDocs 2021 проходить з 26 вересня до 2 жовтня. Потрапити на кінофестиваль можна, купивши абонемент.