1 вересня у Харкові: KAZKA і феєрверк на площі

У День знань на площі зберуть школярів і студентів.

Першого вересня у Харкові пройде велике театралізоване шоу, завершаться святкові заходи феєрверком.

На площі Свободи йдуть приготування до 1 вересня, триває репетиція нової програми. Головна режисерка — Тетяна Настаченко — не стала розкривати подробиць свята.

За словами директора департаменту у справах інформації Харківської міськради Юрія Сидоренка, програма на площі стартує о 18:00 карнавалом.

"Буде святковий карнавал на площі, у бік Сумської буде завертати на площу. Буде встановлена ​​сцена-трибуна, будуть проходити, заповнювати площу", — сказав Сидоренко KHARKIV Today.

На площу прийдуть школярі і студенти харківських вишів. Очікується, що їх зі сцени привітає секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

Близько 19:00 розпочнеться концерт групи KAZKA, який завершиться феєрверком.

Як писав KHARKIV Today, через підготовку до Дня знань та проведення свята у Харкові перекрили площу Свободи з 30 серпня до 20:00 1 вересня. Автобуси №119е, №202е, №202е і тролейбуси №17 та №50 змінили маршрут.

Водночас 1 вересня через урочисту лінійку у загальноосвітній школі №30 на три години заборонять рух транспорту на Харківській набережній — на ділянці від вулиці Фейєрбаха до проспекту Московського.