Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

І ось про Трампа

Глава правления Майдана иностранных дел

Добре, якщо мудрі та впливові (тут ми не знаємо хто, і можемо здогадуватися - американські спецслужби, ЗМІ, частина політикуму) усіма цими скандалами "заганяють" Трампа в певний коридор можливостей - ось так щодо Росії ти можеш зробити, а інакше - ні.

Але з"являється десь далеко в підсвідомості дуже негарний обрис зовсім іншої ситуації - а раптом увесь цей ср...ч з компроматом навколо Трампа - це такий-собі другий етап плану "Шатун"?

Ну, перший крок - робимо дуже вразливого для зовнішньої критики претендента президентом США (подбавши, щоб він таки був вразливим, і щоб підстави для критики та компромат існували). Другий крок - починаємо оприлюднювати компромат, підриваємо довіру до нього, створюємо атмосферу недовіри та критики.

Навіщо? Ну, на приклад, щоб США замість того, щоб вирішувати питання зовнішньої політики повністю зосередилися на внутрішній політиці і, скажімо, процедурі імпічменту новообраному президенту.

І, я вам скажу, що перспектива півтора - двох років політичної нестабільності в США (і як наслідок - їх неспроможність діяти швидко та впевнено на зовнішній арені) не подобається мені значно більше, ніж будь-які гіпотетичні домовленості, які Трамп міг би досягнути з Росією.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.