Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

У Деменко віддадуть140 тисяч на ремонт асфальту під снігом

Департамент освіти Харківської міськради 6 грудня уклав угоду з ТОВ «Мерефа рентал» щодо ремонту дорожнього покриття вартістю 140 тис. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, розміщеного на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

ТОВ «Мерефа Рентал» повинно зробити капітальний ремонт асфальтобетонного покриття Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37.

Підрядник має виконати роботи до кінця грудня 2016 року й за цих погодних умов: сніг, хурделиця, мінусова температура.

«Мерефа Рентал» записана на Василя Овсяннікова, але використовує той самий телефон 0577179598, що й ПКРБ фірма «Венера», яка належить Сергію Пастуху.

Крім того, у реєстрі ДАБІ вказано, що авторський нагляд за проектами цього підприємства здійснює Сергій Миколайович Пастух. Він є засновником багатьох фірм, які регулярно отримують підряди ввід міськради та зокрема, Департаменту освіти.

Крім того, зараз у судах перебуває позов прокуратури до цієї фірми щодо повернення приміщень НВК № 45 «Академічна гімназія», які Департамент освіти передав в оренду ПКРБ фірма «Венера».

Тож бачимо, що Департамент, який очолює Ольга Деменко, не тільки має явного фаворита з виконання ремонтних робіт, але й віддає йому сумнівні підряди – такі, як ремонт асфальту під снігом.

Фото: Харьковский антикоррупционный центр / Facebook

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.