Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Олександр Шишкін залишається Почесним громадянином Харкова

активист Харьковского антикоррупционного центра

21 листопада 2016 року міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища у відповідь на інформ. запит підтвердила, що Олександр Геннадійович Шишкін з 2014 року є Почесним громадянином Харкова. Можна подивитись у відповіді Андрію Кисельову на сайті Доступ до правди.

Тепер добре розумієш, як поспішили журналісти, коли дали інформацію в кінці серпня 2014 року, про те, що згідно рішення суду Олександр Шишкін більше не є Почесним громадянином Харкова. Просто вони недооцінювали, які колаборанти сидять в будівлі на площі Конституції, 7.

Хто забув, то Шишкін Олександр Геннадійович – це потвора і мудак. Хто, не знає – з 2013 року член Ради Федерації федеральних зборів РФ з оборони та безпеки, а також колишній депутат Держдуми РФ.

1 березня 2014 року Рада Федерації федеральних зборів РФ дозволила Володимиру Путіну використовувати Збройні сили РФ в Україні. Тобто, легалізувала фактично агресію та військову операцію окупантів проти нашої країни. Тоді, багато, хто говорив про те, що кворуму у Ради Федерації не було і 90 чоловік там просто намалювали. Не було і Олександра Шишкіна на цьому голосуванні. Але, тепер увага!

Цей ган..н вже після засідання Ради Федерації надіслав заяву з проханням врахувати його голос "за" при голосуванні за прийняття постанови Ради Федерації "Про використання Збройних Сил РФ на території України". Тобто, вилізав, навіть не будучи присутнім.

21 березня 2014 року цей ган..яра в Раді Федерації вже проголосував за анексію української території, а саме Криму та Севастополя.

Усвідомлюєте, що після цього - Олександр Шишкін для України ворог, який має сидіти довгі роки в українській в'язниці.

Але, Геннадій Кернес так не вважав. Нагадаю, з чого все почалося.

6 серпня 2014 року він «нагнув» ручну Харківську міськраду і вона проголосувала за надання Олександру Шишкіну звання "Почесний громадянин Харкова".

Звісно, що вся проукраїнська спільнота міста Харкова була в шоці. Міський голова під час військових дій за 200 кілометрів від Харкова тоді спокійно сказав: «У нас немає війни з Росією і ніхто не оголошував війну Україні. Ці люди - меценати і вкладають мільйони, не гривень, а можна рахувати у твердій валюті – теж мільйонами, в будівництво храмів у Харкові».

Кернес тоді намагався пояснити, що Шишкін ініціатор будівництва храму Жен-Мироносиць. Як, виявилось потім, будувала цей храм харківська фармацевтична корпорація «Здоров'я», яка і належить по факту та контролюється Олександром Шишкіним.

Навіть, кишеньковий прокурор Кернеса і міста Харкова на той час Євген Попович подав позов до Харківського окружного адміністративного суду, начебто не погодившись з рішенням міськради.

13 серпня 2014 року суд призупинив скандальне рішення міськради.

А, 28 серпня 2014 року взагалі його скасував, але воно так і не вступило в законну силу. Саме тому Шишкін продовжував залишатись зі званням.

Що, цікаво, судом було встановлено, що ініціатором присвоєння Шишкіну звання «Почесний громадянин міста Харкова» був керуючий Харківською Єпархією Української Православної Церкви - Митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій.

А, тепер УВАГА!

Харківська міськрада подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, захищаючи відвертого ворога нашої країни. ПОДАЛА АПЕЛЯЦІЮ. За кошти харків’ян працює юридичний департамент міськради, який готував апеляційну скаргу та захищав її в суді. Апеляційну скаргу, метою якої було збереження для фашистської потвори звання Почесного громадянина Харкова.

В грудні 2014 року суд апеляційну скаргу Харківської міськради задовольняє.

Нагадаю, весь цей час, з 6 серпня 2014 року, Олександр Шишкін залишався Почесним громадянином Харкова, отримуючи стипендію та входячи до Ради «Почесних громадян Харкова».

Тим часом, в вересні 2015 року Олександр Шишкін потрапив в санкційний список громадян СНБО, у яких «бан» на в'їзд в Україну та блокування активів в нашій країні.

До речі, в цей же час, 30 вересня 2015 року, Олександр Шишкін знову голосує за те, щоб дозволити Путіну використовувати збройні сили Росії за кордоном. На цей раз не було вказано навіть, де саме.

В лютому 2016 року Вищий адміністративний суд України скасовує обидва рішення судів першої інстанції і направляє справу знову до суду першої інстанції.

А, Харківський окружний адміністративний суд ухвалою від 20 травня 2016 року справу на розгляд вже передав за предметною підсудністю до Дзержинського районного суду міста Харкова.

Ухвал та рішень Дзержинського райсуду по цій справі немає. Перше засідання мало відбутися 17 листопада 2016 року, хоча справа була зареєстрована ще 1 серпня 2016 року. Тобто, три з половиною місяці готували перше засідання.

А, весь цей час, майже вже два з половиною роки, з 6 серпня 2014 року, ворог України є Почесним громадянином Харкова.

Я вірю, що ми, харків’яни, раніше, ніж завершиться суддівська тяганина – скасуємо рішення міськради про надання звання Почесного громадянина Харкова Олександру Шишкіну. 21 грудня 2016 року буде наступна сесія Харківської міськради.

Звертаюсь до журналістів, громадськості, якій не байдуже, та звісно до депутатів міськради. Серед вас є патріоти України, справжні герої. Підготуйте, будь ласка, проект рішення на найближчу сесію міськради про відміну звання Почесного громадянина Харкова цій потворі, Олександру Шишкіну. Проект рішення з 10-12 рядків, готувати максимум 30 хвилин.

Ми всі маємо зробити так, щоб цього мудака більше ніколи не асоціювали з Харковом. Я вірю в своє місто.

P.S. Павло Фукс (як і Олександр Шишкін, давній друг Кернеса та власник міської «чорної каси») також на сесії міськради 6 серпня 2014 року отримав звання почесного громадянина міста Харкова. В той час, коли ми не бачимо в списку Почесних громадян Харкова справжніх Героїв - Ігоря Толмачова, Влада Зубенка, Юрія Паращука, Євгена Котляра, Данила Дідика, Миколи Мельничука, Вадима Рибальченко.

fuks-i-shishkin

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.