Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

"Націоналісти не припинять боротьбу проти реваншу", - Андрій Білецький

У неділю 7 липня лідер Азовського Руху та кандидат в народні депутати за списком ВО Свобода Андрій Білецький відвідав рідний для нього Харків.

В неділю 7 липня лідер Азовського Руху та кандидат в народні депутати по списку ВО Свобода Андрій Білецький відвідав рідний для нього Харків.
«Харків завжди був містом прогресивної наукової думки, містом інтелігенції та осередком громадянської активності країни. На жаль, нинішня влада в особі Кернеса та його посіпак намагаються нав’язати Харкову «рускомірний» порядок денний. Всі ці історії з Жуковим та інші світоглядні рецидиви Кернеса - не більше, ніж штучні провокації. Харків був і буде залишатися українським, а націоналісти будуть стояти на сторожі інтересів українців та не припинять боротьбу проти реваншу», - сказав Білецький, відповідаючи на питання журналістів 7 липня.
Під час перебування в Харкові Білецький разом із побратимом по «Азову» Костянтином Нємічєвим, що балотується до Верховної Ради по округу № 170, взяв участь у відкритті сучасної спортивної кросфіт-зони, що відтепер безкоштовно буде працювати під відкритим небом для усіх харків’ян.
«Ми завжди виступали за активний спосіб життя. Ми відкриваємо безкоштовні спортивні майданчики, щоб молодь мала змогу вільно реалізувати своє прагнення до розвитку в позитивному руслі», - сказав Нємічєв під час урочистої події.
«Щоб бути нацією переможців, варто займатися спортом. Спорт дає людині просте розуміння: якщо складно, то продовжуй іти до мети. Ти програєш лише тоді, коли припиниш намагання та опустиш руки», - додав Білецький, відкриваючи нову спортивну зону в Харкові.
Нагадаємо, Андрій Білецький балотується до Верховної Ради під №2 об’єднаного списку націоналістів, до якого увійшли ВО Свобода, Національний Корпус, Правий сектор та низка інших патріотичних політичних сил. Після парламентських виборів продовжиться процес подальшого об’єднання всіх націоналістичних сил під координацією Білецького. Анонсованим результатом такого об’єднання має стати створення нової єдиної політичної сили.
Вибори народних депутатів в Україні відбудуться 21 липня 2019 року.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.