Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Це ж кому в голову прийшла ця світла думка заміряти вибори губернаторів? — БЛОГ

заступник голови Харківської ОДА

Вчора компанія Рейтинг опублікувала результати електоральних настроїв в Харківській області напередодні старту виборчої кампанії. Ознайомитися з ним можна на сайті.

Я не буду ставити під сумнів дивний рейтинг Слуги Народу (менше 13%). Тобто, десь вдвічі менший за національні показники. Безумовно, зашквари окремих депутатів впливають на ситуацію і тренд справді негативний, але вдвічі нижче за національний... Вибори покажуть.

За час, проведений в політиці я давно звик до маніпуляцій громадською думкою. І тут важливо відмітити дивний модуль в опитуванні "вибори голови обласної державної адміністрації". Неіснуючих виборів. Це ж кому в голову прийшла ця світла думка заміряти вибори губернаторів))).

Та й список претендентів дивний. От Юрій Сапронов є, а Міхаіл Маркович де? А Балута чим завинив? Та й Геннадій Адольфович чому не присутній на цьому святі демократії?

Я уважно подивився на сайті компанії "Рейтинг" опитування в інших регіонах. А такі були, зокрема у Львівській і Дніпропетровській. І, як в ви здогадуєтеся, мої друзі, компанію "Рейтинг" не зацікавили в цих регіонах "вибори губернатора", а в Харківській чомусь зацікавило. Чомусь)).

Так, друзі, політики часто замовляють не лише опитування, але й рейтинги. Особливо ті, які ніяк не можуть змиритися з тим, що вони вже не губернатори.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.