Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Припинення топ-корупції прагнуть мільйони

народный депутат Украины

У наших з Вами справах, переживаннях та суперечках насправді багато доброго і розумного.

Я серйозно:).

Одні більше не готові миритися з олігархією, яка руйнує нашу оборону, готовність відстоювати нашу Незалежність, змушує десятки тисяч громадян просто тікати з України.

Інші ставлять запитання: а як ми позбавимося влади олігархів? Як держава буде управлятися після цього? Чим це буде краще?

Люди, які разом з нами повстають проти влади олігархів, дають нам шанс уникнути долі Малоросії. Куди нас Кремль намагається завести вже третє десятиліття поспіль. В останні два олігархи є його найкращими помічниками.

Люди, які нас запитують, а як ми пройдемо цю дорогу, допомагають нам уникнути часів Руїни. Коли центральна Україна просто знелюднила. А ті, хто залишилися, прийняли владу окупанта.

І ті, і ті - праві. І ті, і ті потрібні. Як тільки енергія перших з'єднається з розумінням других, в нас все вийде.

Маємо власну голову. Маємо власну відповідальність за творення успішної держави. Не дозволяємо зневірі, страху та породженому ними хейтерству перемогти нас.

Я вийшов на вулицю 17 жовтня за творення правил доброчесного управління Україною. Зокрема, ефективного Антикорупційного суду. Я знаю, що припинення топ-корупції прагнуть мільйони.

Залишилося порозумітися:)

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.