Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ігор Терехов розповів, як разом з Кернесом бився з активістами Антимайдану

Фото: KHARKIV Today.
За словами виконуючого обов'язки мера, в них кидали "лампадки".

На першій пресконференції Ігор Терехов згадав, як йому працювалося з мером Геннадієм Кернесом.

За його словами, вони переживали хороше і погане, напади і навіть бійки. У 2014 році, якщо вірити Ігорю Терехову, вони удвох з мером відбили атаку активістів Антимайдану на міськраду.

"З Кернесом Геннадієм Адольфовичем ми пропрацювали рука об руку 10 років. 10 років! І працювали б далі, якби не пішов Геннадій Адольфович з життя. Переживали хороше, погане, напади, бійки. Коли нас змушували тут "ХНР" оголошувати, ми билися : він з одного боку, пам'ятаю, двері тримав, я — з іншого боку. Пройшли Крим і Рим. На Римарській разом були, коли там  стріляли. Біля пам'ятника Леніну, коли він стояв, в нас лампади кидали. Все було", — розповів він на пресконференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори мера в Харкові: чого чекає міськрада і коли планує передати документи до Києва

Терехов працює в міськраді з 1999 року. За словами чиновника, він цю роботу дуже не хотів.

"Я працювати тут, в мерії міста Харкова, починав з Пилипчуком Михайлом Дмитровичем. Дуже не хотів сюди йти. Дьомін Олег Олексійович був у нас губернатором, якщо пам'ятаєте. Затягли вони мене сюди на аркані", — згадав Терехов.

Свої стосунки з головою МВС Арсеном Аваковим, з яким він працював в облдержадміністрації за часів його губернаторства, Терехов назвав робочими. За його словами, разом з поліцією він має намір боротися з наркокур'єрами-закладниками, яких назвав однією з головних міських проблем.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.