Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Окупанти мають повиздихати

юрист, розвідник 92-ї бригади

М. Саакашвілі під час заповнення анкети повідомив українській владі завідомо неправдиві дані? О'кей, чому вони були ЗАВІДОМО неправдиві, тобто чому він на той момент достеменно знав, що бреше, а всі інші про це нічого не знали? Навіть Путін зі своїм тузіком Іванішвілі нічого такого не знали і нікому не повідомили?

Не маю достатній рівень компетенції для того, щоб оцінювати політичну діяльність Михайла. Чи є до нього претензії як до голови Одеської ОДА? Безумовно, є.

Чи порівнювані вони з претензіями до інших можновладців? Безумовно, ні.

Саакашвілі займався самопіаром? (Само по собі сполученння "само" і "PR" - лайно і невігластво). Так. Піар (PR) - публічні зв'язки - це не право, а ОБОВ'ЯЗОК політика. Чи вніс він позитивний внесок в процвітання України? Безумовно, так. Чи був цей внесок значним і системним, порівняно з його внеском в Грузію? Безумовно, ні (як на мене, ймовірно тому що максималіст і перфекціоніст, а таких система душить).

З моїми словами можна не погоджуватись, але головне — політична діяльність М.Саакашвілі не має ніякого значення, бо велася вже ПІСЛЯ отримання ним громадянства України і розпотякування про неї з боку офіційних осіб в контексті законності позбавлення громадянства — це просто паскудство, що видає справжні мотиви ушльопків.

Я ніколи не вважав Михайла Саакашвілі мессією. Але він — завзятий ворог *уйла.

Всі, хто його зараз принижує, здає — є, відповідно, друзями *уйла — окупантами.

Окупанти мають повиздихати. Швидко, але болісно.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.